Koulutus ja tapahtumat

Torstai 27.2.2020

Jäsenilta27.2.2020 18:30 - 21:00 - Tekniskan salit, ​Eerikinkatu 2 (6 krs.), Helsinki

Helsingin psykoterapiayhdistyksen alkukevään 2020 jäsenilloissa huumannutaan! Lisäinfoa kevään muista tapahtumista myöhemmin.

Psyykenlääkkeiden vaikutusmekanismit ja vaikutukset -uhka vai mahdollisuus psykoterapialle?

Puhujat:
Tuula Kieseppä ja Kari Raaski. Molemmat ovat psykiatrian erikoislääkäreitä ja
               dosentteja, sekä työskentelevät HUS:n ylilääkäreinä.
Aika: Torstai 27.2. klo 18:30-21:00
Paikka: Tekniskan salit / Femman

(Eerikinkadun ja Yrjönkadun kulmassa, valkoisen Lilla Teatterin talon ylimmässä kerroksessa).

Toivottu ja odotettu päivitys psyykelääkkeisiin ja niiden käyttöön psykoterapian yhteydessä. Tiivis ja hyödyllinen tietopaketti jokaiselle psykoterapeutille! Iltapala tarjoillaan 18:30. Esityksen alkaa klo 19:00, minkä jälkeen yleisöllä on kysymysten ja keskustelun vuoro.

Iltapalaa on tarjolla tarjolla klo 18:30 alkaen. Esityksen jälkeen yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella aina klo 21:00 saakka.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,